02122383900

روکش سرامیکی دندان

روکش سرامیکی دندان چیست؟ این پرسش ممکن است برای افرادی که قصد دارند خدمات زیبایی دندان را دریافت کنند پیش بیاید. در ادامه قصد داریم به بررسی روکش های سرامیکی و اهمیت آن در دندانپزشکی بپردازیم. روکش‌های سرامیکی به دلیل شباهت به رنگ طبیعی دندان و ساختار نفوذپذیر و مقاومت بالای آن ها ، اغلب در کاربردهای زیبایی دندان استفاده می‌شوند. امی توانید این روکش ها را به شکل بسیار نازک اعمال می کنند به شکلی که با دندان های طبیعی تفاوتی ندارند. از طریق پوشش کامل سرامیکی، می توان شکل و اندازه دندان ها را تنظیم کرد و دندان ها را با یکدیگر هماهنگ کرد. این روکش ها برای بستن شکاف دندان، اصلاح دندان های فرسوده و از بین بردن پوسیدگی استفاده می شوند.
برای اعمال پوشش کامل سرامیکی ابتدا معاینه ای شامل ارزیابی و اندازه گیری دندان ها لازم است. سپس مراحل ساخت روکش هایی که به صورت سه بعدی متناسب با دندان طراحی شده اند آغازمی گردد. روکش هایی که به صورت اختصاصی در محیط آزمایشگاهی تولید می شوند توسط دندانپزشک با روش های مناسب به دندان ها چسبانده می شوند. درمان با این مواد بیشتر برای دندان های قدامی برنامه ریزی می شود. برای دندان های آسیاب، روکش های دیگری که از نظر زیبایی ظاهری دلپذیر به نظر می رسند، اما مطابق با آناتومی این دندان ها ساخته شده اند، ترجیح داده می شود. برای آشنایی بیشتر با روکش سرامیکی دندان چیست؟ با دندانپزشکی در سعادت آباد همراه باشید.

بهترین دهانشویه برای ایمپلنت

بهترین دهانشویه برای ایمپلنت چیست؟ استفاده از دهانشویه یک عادت رایج است، افراد زیادی هر روز از دهانشویه استفاده می کنند. به تمیز کردن سطوح دهان و کشتن باکتری ها و سایر عفونت ها کمک می کند. دهانشویه بعد از ایمپلنت دندان چطور؟ پس از کاشت دندان، باید در استفاده از دهانشویه احتیاط کنید، زیرا دندان تازه و اطراف آن شکننده هستند.
پس از کاشت ایمپلنت دندان، باید مواردی را برای سلامت دهان و دندان خود انجام دهند. به این ترتیب، دندانپزشکان ایمپلنت دندان خود را در حال پاسخگویی به سوالات مختلفی در مورد بهترین شیوه های بهداشت دهان و دندان برای افراد دارای ایمپلنت دندان می یابند. یکی از سوالات رایج که بارها و بارها مطرح می شود این است که آیا فردی باید از دهانشویه استفاده کند یا خیر. بسیاری از مردم با دهانشویه آشنا هستند و حتی ممکن است یک یا دو بار از آن استفاده کرده باشند، اما بسیاری از مردم نیز آنقدر که مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن را درک می کنند، دهانشویه را نمی فهمند. این در نهایت منجر به این سوال می شود که آیا آنها باید از دهانشویه استفاده کنند یا نه. برای تعیین اینکه آیا دهانشویه باید بخشی از روال روزانه دندانپزشکی شما باشد. دندانپزشکی در سعادت آباد قصد دارد در ادامه به بررسی بهترین دهانشویه برای ایمپلنت بپردازد.

آمالگام بهتره یا کامپوزیت

آمالگام بهتره یا کامپوزیت؟ مطمئنا این سوال هنگام پرکردن دندان ها پیش خواهد آمد؟ وجود حفره در دندان ها باعث می شود که دندانپزشک برای بیمار درمان پرکردن و عصب کسی را پیشنهاد کند. در اینجا افراد دوگزینه برای پرکردن حفره دندان دارند. معمولا اولین سوالی که برای فرد در چریان پرکردن دندان پیش خواهد آمد این است، آمالگام بهتره یا کامپوزیت، همیشه به شکل قطعی پاسخی وجود ندارد، برای درک بهتر این موضوع دندانپزشکی در سعادت آباد قصد دارد به بررسی مزایا و معایب هر کدام از روش ها بپردازد.

آیا میشود رنگ کامپوزیت را تغییر داد این یکی از مهمترین دغدغه ها و سوالاتی است، که افراد هنگام استفاده از کامپوزیت مطرح می کنند. همانطور که می دانید کامپوزیت ها از نظر ظاهر تفاوتی با دندان های طبیعی افراد ندارند. در صورتی که مراقبت از دندان های کامپوزیت شده به عمل نیاید، ممکن است دچار تغییر رنگ شوند. دندانپزشکی دکتر بالوی پور قصد دارد در ادامه به بررسی این سوال بپردازد.

آیا میشود رنگ کامپوزیت را تغییر داد

 شکستن کامپوزیت دندان

کامپوزیت های ونیر از نوعی پلاستیک به همراه فیلر ساخته شده اند. این مواد بین 4 الی 5 سال دوام دارند و بدون احتیاج به ترمیم زیبایی به زیباتر شدن لبخند شما کمک می کنند. اگر تحت مراقبت های لازم قرار بگیرند، همچنان ساختار خود را حفظ خواهند کرد، در صورتی که تحت فشار باشند، یا تحت مراقبت های لازم قرار نگیرند امکان شکستن و لب پر شدن آن ها وجود دارد. درست است که که کامپوزیت ها از درخشندگی و زیبایی لمینت های سرامیکی برخوردار نیستند ولی از نظر استحکام عملکردی شبیه به همدیگر دارند. دندانپزشکی در سعادت آباد قصد دارد در این مطلب به بررسی دلایل شکستن کامپوزیت دندان و ترمیم آن بپردازد.

 

موم ارتودنسی به عنوان یکی از پرکاربردترین وسایل در درمان ارتودنسی به شمار می رود. موم ارتودنسی را برای پیشگیری از زخم شدن لثه ها و گونه ها استفاده می کنند. در برخی موارد از موم های ارتونسی برای پوشش دادن بخش های تیز و برنده ی سیم های ارتودنسی استفاده می کنند. استفاده از این موم ها در خدمات دندانپزشکی زیبایی مانند ارتودنسی از برخورد بافت ها با ابزار جلوگیری می کند. اما نکته ای وجود دارد که در برخی موارد می توانید از متریال هایی به عنوان جایگزین موم ارتودنسی استفاده می کنند. در ادامه به شناخت و بررسی این موارد خواهیم پرداخت.

انواع پلاک ارتودنسی

درمان ارتودنسی معمولا برای منظم کردن دندان هایی انجام می گیرد، که دارای مشکل هستند، پلاک ها نوعی ابزار دندانپزشکی هستند، که بر روی دندان ها قرار می گیرند. پلاک ارتودنسی را معمولا در روش ارتودنسی متحرک به کار می برند. در حقیقت باید بگوییم که این پلاک ها همان ارتودنسی متحرک می باشد. این پلاک ها به دلیل متحرک بودن از قابلیت های زیادی نظیر شستشو نیز برخوردار هستند. پلاک های ارتودنسی مانند بریس نیستند و به راحتی از دهان خارج می شوند.

اجزای ایمپلنت دندان

ایمپلنت یک روش درمانی دائمی برای دندان های از دست رفته می باشد. این سیستم کاشت دندانی از بخش های مختلفی ساخته شده است، که در ادامه قصد داریم به معرفی آن بپردازیم. بی شک اولین سوال برای افرادی که این روش را برای درمان انتخاب می کنند پیش می آید این است، که اجزای ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت از سه بخش تشکیل شده که شامل:

فیکسچر

اباتمنت

پروتز می باشد. این اجزا به ترتیب و با رعایت فواصل زمانی مختلف در دهان افراد قرار می گیرد، در پایان فرد دندانی شبیه به دندان های طبیعی خواهد داشت.

بهترین نوع ایمپلنت

ایمپلنت به عنوان بهترین روش درمانی برای دندان های از دست رفته می باشد. برای اینکه کاشت ایمپلنت با موفقیت روبرو شود، لازم است، پارامترهای متعددی توسط دندانپزشک رعایت شود. یکی از مهمترین فاکتورها برای موفقیت انتخاب نوع مناسب ایمپلنت می باشد. اما بهترین نوع ایمپلنت چیست و برای کجاست؟ چه برندهایی ایمپلنت تولید می کنند؟ برای آشنایی بیشتر با بهترین نمونه های ایمپلنت با دندانپزشکی در سعادت اباد همراه باشید.

بلیچینگ یا جرم گیری دندان

ممکن است دندان های شما بنا به هر دلایلی دچار تغییر رنگ شود، روش های مختلفی برای از بین بردن زردی دندان ها و اصلاح لبخند وجود دارد، برخی از افراد متوجه تفاوت های روش های سفید کردن دندان ها نمی باشند. جالب است بدانید بلیچینگ و جرم گیری دندان ها دور روش متفاوت هستند.

برای اینکه متوجه شوید کدام روش بلیچینگ یا جرم گیری دندان برای شما مناسب است، با ما همراه باشید.

 

ارتودنسی تا چند سالگی جواب میده

افرادی که قصد دارند درمانی زیبایی ارتودنسی را انتخاب کنند همواره این سوال را مطرح می کنند که ارتودنسی تا چند سالگی جواب میده؟ در حقیقت باید بگوییم روش درمانی ارتودنسی محدودیت خاصی ندارد. به این معنا که افراد می توانند در هر سنی اقدام به انجام ارتودنسی کنند.

معمولا بهترین سن که برای ارتودنسی برای کودکان پیشنهاد می کنند، سن هفت سالگی کودک می باشد. افرادی که مبتلا به مشکلات ارتودنسی هستند تقریبا می توانند در هر سنی از این روش درمانی بهره مند شوند. یکی از زمان های ایده آل برای ارتودنسی ارتودنسی در ۱۳ سالگی تا 14 سالگی می باشد، در این سن فک و دندان های فرد هنوز در حال رشد می باشند، به همین علت روند درمانی ساده تر و سریع تر انجام می گیرد.

یکی از مزایای ارتودنسی در سنین پایین این است، که بیمار نیازی به جراحی نخواهد داشت. در برخی موارد بیمار در سنین بالاتر احتیاج به جراحی در ناحیه فک خواهد داشت. با توجه به این موارد متوجه می شویم که درمان ارتودنسی تنها برای کودکان و نوجوانان نمی باشد، بلکه افراد در سنین بالا نیز می توانند این درمان را انجام دهند.

ایا روکش دندان همان لمینت استاطلاع از تفاوت روکش دندان و لمینت به شما کمک می کند روش مناسب تر را با توجه به شرایط خود انتخاب کنید. دندانپزشکی مدرن روش های مختلفی را برای دستیابی به لبخند زیبا ارائه می دهد. نصب روکش ‌ها یا لمینت ها محبوب ‌ترین روش ‌های ترمیم هستند که به شما امکان می‌ دهند عیوب دندان را بدون استفاده از بریس اصلاح کنید. بسیاری از بیماران فرق زیادی بین لمینت و روکش نمی بینند، بنابراین مطلب ما به شما کمک می کند تا متوجه شوید که چه تفاوت هایی با یکدیگر دارد. علاوه بر این امر خواهید دانست که کدام روش برای بهبود زیبایی لبخند شما مناسب تر است پس ما را همراهی کنید.