02122383900

ایمپلنت دندان و عمل بینی کدام را اول انجام بدهیم؟ این پرسش مطمئنا برای همه افرادی که قصد دارند هر دو عمل زیبایی را انجام دهند پیش خواهد آمد. نکته ی مهم اینکه برای درمان دندان ها لازم است روش هایی را انتخاب کنیم که سریعتر نتیجه آن ها مشخص می شود.

ایمپلنت یکی از بهترین روش های درمانی برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته می باشد که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در صورتی که شما جزو آن دسته از افراد هستید که قصد دارید همزمان با ایمپلنت عمل بینی انجام دهید باید بدانید که این دو روش درمانی باید در یک فاصله زمانی مشخص انجام بگیرد تا دچار آسیب دیدگی هایی نشوید. در کل باید به بدن خود این زمان را بدهید که بتواند خود را دوباره احیاء کند و برای عمل جراحی جدید آماده شود.

در این شرایط که اول کدام را انجام دهیم  ایمپلنت دندان و عمل بینی بهترین کار این است که با پزشک متخصص ود مشاوره های لازم را داشته باشید. زمانی که متخصص وضعیت شما را چک کند مشخص می کند که بهتر است شما ابتدا کدام عمل جراحی را انجام بدهید.

افرادی که یک یا چند دندان خود را از دست می دهند معمولا اقداماتی برای جایگزین کردن آن ها انجام می دهند. یکی از بهترین روش های درمانی استفاده از خدمات ایمپلنت دندان می باشد.

ایمپلنت دندان و عمل بینی کدام یک از نظر متخصصان اولویت بیشتری دارد؟

پیش از اینکه افراد اقدام به کاشت ایمپلنت دندانی کنند یاید بدانند که با استفاده از این خدمات زیبایی دندان تا شش ماه مجاز به انجام عمل زیبایی بینی نخواهند بود. با      توجه به اینکه زمانی که ایمپلنت بعد عمل بینی انجام بگیرد دندانپزشک در حین کاشت ایمپلنت ها به لثه و بینی شما فشار می آورد در این موقعیت امکان دارد بینی شما که تازه تحت جراحی قرار گرفته است دچار آسیب دیدگی جدی شود. به همین دلیل لازم است کاشت ایمپلنت و عمل جراحی بینی در فاصله زمانی مناسبی انجام بگیرد.

عمل جراحی بینی به عنوان یکی از عمل های مرسوم و محبوب در بین مردم می باشد. این عمل جراحی را معمولا با هدف رفع مشکلات ظاهری و در برخی موارد عملکردی انجام می دهند. در کنار آن باید بگوییم که جراحی ایمپلنت نیز به عنوان یک راهکار فوق العاده برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته شناخته می شود.

افرادی که به هر دوی این این عمل ها یعنی ایمپلنت دندان و عمل بینی نیاز دارند پیشنهاد می شود که فاصله ی زمانی مورد نیاز را در مابین انجام عمل ها رعایت کنند. در حالت معمول بیشتر پزشکان متخصص اعتقاد دارند که بهتر است کاشت ایمپلنت را شش ماه قبل از اینکه اقدام به جراحی بینی کنند انجام دهند.

بعد از کاشت ایمپلنت، چقدر باید برای انجام عمل بینی صبر کنیم؟

دندانپزشکی در سعادت آباد درباره افرادی که قصد دارند قبل یا بعد از ایمپلنت دندان عمل انجام دهند می گوید باید قبل از هر چیز با پزشک معالج خود مشورت های لازم را داشته باشند. اما در حالت کلی در همه جا بیان شده است که افراد متقاضی ایمپلنت دندانی باید یک دوره ی استراحت 3 تا 6 ماه را برای بهبود کامل خود بگذرانند. این دوره ی استراحت در دریافت نتیجه مناسب برای افراد بسیار تاثیرگذار خواهد بود. به همین دلیل است که فرد نمی تواند پس از انجام ایمپلنت فورا نسبت به انجام عمل بینی اقدام کند.

در ادامه بحث ایمپلنت دندان و عمل بینی باید بگوییم افرادی که ایمپلنت انجام داده اند به علت شرایط خاصی که دارند حتما موظف به یک دوره استراحت شش ماهه هستند. البته در برخی موارد هم شرایط به گونه ای است که بیمار در وضعیت اضطراری قرار دارد که در این موقعیت جراحان زیبایی و دندانپزشکان متخصص با همدیگر مشورت های لازم را کرده و با بررسی موقعیت بیمار بهترین تصمیم را اتخاذ می کنند.

ایمپلنت دندان و عمل بینی دو روش درمانی نسبتا سنگین زیبایی هستند که به توصیه دندانپزشکی دکتر بالوی پور هر اندازه فاصله ی زمانی میان این دو عمل زیبایی بیشتر باشد به شکل طبیعی نتیجه بهتری را دریافت خواهید کرد. توجه داشته باشید هر کدام از این روش های درمانی دوره نقاهت مخصوص به خود را دارند.

چه مدت زمانی بعد از جراحی بینی، می توانیم ایمپلنت انجام دهم ؟

یکی دیگر از سوالات پرکاربرد در این زمینه دریافت خدمات دندانپزشکی بعد از عمل بینی از چه زمانی مجاز است؟ افرادی که بینی خود را عمل کرده اند باید بسیار محتاط عمل کنند زیرا در دوره ی بهبود بافت بینی آن ها بسیار ضعیف می باشد. به همین دلیل است که فرد باید مراقبت های ویژه ای را در این زمینه انجام دهد. در صورتی که قصد  دارید بعد از انجام عمل بینی ایمپلنت را انجام دهید بهتر است برنامه ریزی بسیار دقیقی داشته باشید. ممکن است در هنگام کاشت ایمپلنت بینی شما تحت فشار زیادی قرار بگیرد. دندانپزشکی دکتر بالوی پور توصیه می کند که افرادی که اخیرا عمل بینی را انجام داده اند و بنا به دلایلی مجبور هستند اقدامات لازم را برای کاشت ایمپلنت انجام داده اند لازم است که حتما دندانپزشک خود را در جریان این امر قرار دهند تا برای گرفتن بهترین تصمیم تدابیر لازم را اتخاذ نمایند.

نکته جالبی که در اینجا وجود دارد این است که برخی از افراد بی حسی دندان بعد از عمل بینی را ممکن است تجربه کنند. ممکن است این بی حسی علاوه بر دندان های جلویی بالایی در قسمت سقف دهان و نوک بینی احساس شود که این مسئله دور از انتظار نیست. افرادی که این حالت را تجربه می کنند نباید نگران باشند زیرا کاملا طبیعی است که مشکلات را داشته باشند. می توانید با مصرف به موقع داروهای مسکن که توسط پزشک تجویز شده احساس بی حسی یا درد را در این نواحی کنترل کنید.

آیا جراحی بینی با کاشت ایمپلنت دندان تداخل ایجاد می کند؟

از نظر دندانپزشکی دکتر بالوی پور به عنوان یکی از مراکز تخصصی دندان و فک علل زیادی وجود دارد که انجام همزمان ایمپلنت و عمل زیبایی بینی را محدود می کند. همانطور که می دانید با وجود ریسک هایی که ممکن است پیش بیاید بهتر است فاصله میان ایمپلنت دندان و عمل بینی به شکل حداقلی شش ماه باشد. همانطور که همه آگاه هستید عمل ایمپلنت دندان به عنوان یک عمل تهاجمی شناخته می شود که در ناحیه کاشت امکان خونریزی و در برخی موارد حتی آسیب به سینوس ها هم وجود دارد.

در مقابل عمل زیبایی بینی هم در نوع خود یک عمل تهاجمی می باشد. زمانی که هر دوی این عمل ها با هم انجام شوند بدن تحت فشار بسیار زیادی قرار خواهد گرفت. در نتیجه این عمل باعث می شود که فرایند پروسه ی درمانی طولانی تر شده و بیمار فشار و سختی زیادی را تحمل کند. به همین دلیل لازم است که افراد پس از انجام هر کدام از عمل ها تا بهبودی کامل صبر کنند سپس اقدام به انجام عمل دیگر کنند.

یکی دیگر از مواردی که برای انجام همزمان ایمپلنت دندان و عمل بینی وجود دارد احتمال بروز عفونت می باشد. زمانی که دهان و دندان در یک فاصله ی زمانی بسیار کوتاه درگیر این دو جراحی می شوند به همان میزان هم احتمال بروز عفونت وجود خواهد داشت.

یکی دیگر از خطراتی که ممکن است در حین انجام ایمپلنت دندان و عمل بینی به صورت همزمان به وجود بیاید ایجاد حفره میان سینوس و دهان افراد است. این عارضه مشکلات زیادی را به دنبال خواهد داشت. همه ی این موارد بیانگر آن است که انجام این دو عمل جراحی به صورت همزمان خطرناک است و باید در فاصله ی زمانی مناسب انجام بگیرد تا جان و سلامتی افراد در خطر نیفتد. نکته ی دیگری که باید به آن توجه کنید این است که جراحان فک و دندان معتقدند که حتما باید این دو جراحی در فاصله ی زمانی زیادی انجام بگیرد.

مزایای ایمپلنت دندان چیست

ایمپلنت‌های دندانی معمولاً بسیار بادوام هستند و وقتی با روکش پوشانده می‌شوند، ظاهر و شکل یک دندان طبیعی را به نمایش می گذارند. کاشت ایمپلنت مزایای زیادی نسبت به جایگزین های دیگر دندان که در بازار  موجود هستند ارائه می دهد.

همانطور که قبلا هم اشاره کردیم ایمپلنت های دندانی مزایای بسیار زیادی برای افراد دارند و معمولا برای افرادی که دندان خود را از دست داده اند پیشنهاد می شود.

دوام بسیار بالای ایمپلنت

همانطور که می دانید ایمپلنت های دندانی به عنوان یک سرمایه گذاری در هزینه و زمان هستند، آن ها از میزان موفقیت بسیار بالایی برخوردار هستند و برای اکثر بیماران، راه حلی دائمی برای دندان های از دست رفته شناخته می شوند. پروتزها یا تاج هایی که به ایمپلنت‌های بیماران اتصال پیدا می کنند بر اثر هر اتفاقی ممکن است احتیاج به تعویض پیدا کنند، اما با رعایت اصول نگهداری و مراقبت مطلوب، خود پایه های ایمپلنت‌ می‌توانند به مدت زیادی حتی تا پایان عمر دوام داشته باشند. .

مراقبت آسان

انواع مختلف ترمیم های دندانی که به وسیله ایمپلنت انجام گرفته است دارای سطوح مختلف نگهداری هستند، در بیشتر موارد، الزامات بهداشت دهان و دندان برای ایمپلنت ها مشابه دندان های طبیعی شما خواهد بود. دو بار در روز به مدت دو دقیقه مسواک بزنید، حداقل یک بار در روز از نخ دندان استفاده کنید و هر شش ماه یک بار برای ارزیابی جامع دهان و جرم گیری کردن دندان به دندانپزشک مراجعه کنید.

قدرت و ثبات

در حالی که پروتزها و بریج ها سطح مشخصی از استحکام را ارائه می دهند، به هیچ وجه به استحکام ایمپلنت دندان نزدیک نیستند. این بدان معنی است که پس از یکپارچه شدن کامل، می توانید از ایمپلنت دندان خود دقیقاً مانند یک دندان طبیعی سالم استفاده کنید. این استحکام با پایداری دندان نیز مرتبط است. در حالی که پروتز گاهی اوقات می تواند کمی در دهان حرکت کند، ایمپلنت جایگزین ریشه دندان از دست رفته می شود و یک لنگر بسیار مطمئن برای تاج ایجاد می کند.

ظاهر مناسب

خود ایمپلنت معمولاً از تیتانیوم ساخته شده و تا حد زیادی زیر خط لثه پنهان است. اما آنچه می بینید تاجی است که به آن وصل شده است. در کلینیک دندانپزشکی معتبر فقط از روکش های دندانی با کیفیت بالا استفاده می شود که قوی، مقاوم  هستند و در برابر لکه از ظاهر طبیعی برخوردارند.

توانایی خوردن

یکی از بزرگترین معایب دندان مصنوعی این است که پس از کمی تلاش، بسیاری از افراد از خوردن برخی غذاها صرف نظر می کنند زیرا جویدن آنها با دندان مصنوعی دشوار است. این مورد در مورد ایمپلنت های دندانی صدق نمی کند و دلیلی وجود ندارد که از غذای مورد علاقه خود اجتناب کنید، هرچند جویدن آن «سخت» است. یک ایمپلنت سالم به همان راحتی یک دندان طبیعی سالم این مشکل را مدیریت می کند.

حفظ استخوان فک

تفاوت عمده بین هر دو پروتز/پل و ایمپلنت دندان این است که کاشت ایمپلنت تنها جایگزینی است که نه تنها قسمت تاج دندان بلکه ریشه را نیز جایگزین می کند. قرار دادن ریشه دندان مصنوعی به این معنی است که استخوان در آن ناحیه مانند پروتزها و بریج ها توسط بدن بازجذب نمی شود. این کار از احتمال حرکت دندان ها و تغییر شکل صورت جلوگیری می کند.

سهولت در تمیز کردن

فرایند تمیز کردن هم پروتزها و هم بریج ها بسیار مشکل است و این کار را به یک فرآیند پر زحمت تبدیل می کنند. از طرف دیگر ایمپلنت های دندانی به هیچ یک از این موارد نیاز ندارند و به سادگی می توان آنها را مانند یک دندان طبیعی تمیز کرد.

اگرچه ایمپلنت و تاج از مواد مصنوعی ساخته شده اند، اما مهم است که مراقب باشید هم دندان ها و هم ایمپلنت خود را به خوبی تمیز کنید. اگرچه ایمپلنت به خودی خود نمی تواند خراب شود، لثه ها و استخوان اطراف آن همچنان می توانند به دلیل مشکلات پریودنتال تخریب شوند. این می تواند منجر به ضعیف شدن پیوند بین استخوان و ایمپلنت شود و حتی می تواند منجر به از کار افتادن ایمپلنت شود. مسواک زدن مجدانه، نخ دندان کشیدن و مراجعه به یک متخصص بهداشت هر شش ماه باید برای کمک به حفظ سلامت ایمپلنت دندان کافی باشد.

سخن پایانی

دندانپزشکی دکتر بالوی پور در این مطلب سعی کرده به شکل کاملا اجمالی به بررسی ایمپلنت دندان و عمل بینی بپردازد. با توجه به اهمیت این موضوع بهتر است پیش از اقدام به عمل جراحی با دندانپزشک خود مشورت کرده و شرایط را مورد بررسی قرار دهید.

سوالات متداول

چند روز پس از عمل بینی می توانیم به دندانپزشکی مراجعه کنیم؟

بهتر است برای مراجعه به دندانپزشکی پس از عمل بینی تا دو ماه صبر کنید. در این فاصله ی زمانی شما به بینی خود فرصت می دهید تا بتواند بهبود پیدا کند، در ادامه بازگشت به فعالیت های روزمره نیز امکان پذیر شود. بعد از انجام جراحی بینی امکان دارد ناحیه بینی و صورت فرد دچار آسیب دیدگی شود. در این موقعیت احتمال واکنش های ناخوشایندی وجود دارد. این واکنش ها می تواند بر اثر تحت فشار قرار گرفتن یا جریان خون ایجاد شود که این مشکلات می تواند با عملیات های دندانپزشکی تداخل پیدا کند. در این موقعیت ابتدا باید به پزشک خود مراجعه کرده در صورت صلاحدید پزشک می توانید به دندانپزشکی مراجعه کنید.

چه مدت زمانی بعد از ایمپلنت می توانیم جراحی بینی را انجام دهیم؟

همانطور که می دانید کاشت ایمپلنت دندان به عنوان یک روش جراحی شناخته می شود. این روش درمانی احتیاج زیادی به پروسه ی زمانی و استراحت برای بهبود یافتن بیمار دارد، کسانی که تصمیم دارند این روش درمانی را برای ترمیم دندان های خود انتخاب کنند باید با پزشک خود به مشورت بپردازند. پس از انجام کاشت ایمپلنت دندان، به شکل طبیعی لازم است فرد یک دوره استراحت 3 الی 6 ماهه را داشته باشد تا بدن به صورت کامل بهبود یابد همچنین این امر به موفقیت آمیز عمل جراحی دندان کمک زیادی می کند. بنابراین ، پیشنهاد می‌شود که افراد پیش یا پس از کاشت ایمپلنت دندان، مدت زمانی را عمل بینی را عقب بیاندازد و در صورت نیاز و ضرورت انجام این عمل جراحی با پزشک خود مشورت کند. البته در شرایط اضطراری، دندان‌پزشکی و جراح زیبایی امکان دارد برای گرفتن تصمیمات لازم با هم مشورت کرده و به نتیجه‌ای مطلوب دست پیدا کنند. اما در حالت کلی، رعایت یک دوره زمانی مناسب میان انجام این دو عمل جراحی، برای بهبودی بیشتر و دریافت نتایج مطلوب توصیه می گردد.

فاصله میان جراحی ایمپلنت دندان و عمل بینی باید چقدر باشد؟

با توجه به پیچیدگی ها و ماهیت متفاوت جراحی‌های ایمپلنت دندان و عمل بینی، فاصله زمانی که میان این دو جراحی باید وجود داشته باشد لازم است با دقت بالا و توجه به شرایط فردی هر بیمار تعیین گردد. اما در حالت کلی، پیشنهاد می‌شود که فاصله میان جراحی ایمپلنت دندان و عمل بینی باید حداقل ۳ تا ۶ ماه فاصله باشد. این امر موجب می‌شود که بدن بیمار به صورت کامل پس از جراحی اول بهبود یافته و آمادگی لازم برای جراحی دوم را داشته باشد. نکته ی دیگر اینکه، فاصله زمانی به پزشک این امکان را می‌دهد تا به شکل دقیق‌تری و با رعایت کامل شرایط بیمار،برای هر دو جراحی برنامه‌ریزی مناسب را انجام دهد. در نتیجه، همکاری و مشورت با پزشک معالج بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد تا فاصله زمانی مناسب برای هر بیمار مشخص گردد و هر دو جراحی با موفقیت انجام گیرد.