02122383900

ایمپلنت دندان نیش

در حالت کلی افراد دارای دو دندان نیش در فک های پایین و بالا هستند، یعنی یک فرد جهار دندان نیش دارد. در صورت از دست دادن دندان های نیش می توانید از روش درمانی ایمپلنت نیش استفاده کنید. در واقع ایمپلنت دندان های نیش به عنوان یک راهکار درمانی جایگزین به شمار می رود. زمانی که افراد دندان نیش خود را از دست بدهند با مشکلات زیادی ربرو خواهند بود. این مشکلات شامل اشکال در صحبت کردن و غذا خوردن می باشد. در ادامه قصد داریم به مراحل ایمپلنت دندان نیش بپردازیم.

 

مراحل ایمپلنت دندان نیش

 

ایمپلنت دندان نیش مانند دیگر روش های ایمپلنت دندان توسط پزشک زیبایی دندان انجام می گیرد. در ادامه قصد داریم به شکل اجمالی به توصیف این مراحل بپردازیم.

• بررسی وضعیت دندان ها و لثه

در اولین مرحله از ایمپلنت دندانهای نیش دندانپزشک وظیفه دارد، با استفاده از مشاهده، عکس های رادیولوژی به شکل دقیقی وضعیت استخوان فک و لثه ها را مورد بررسی قرار دهد، که آیا استخوان های فک توانایی کافی را برای انجام فرایند ایمپلنت برای دندان های نیش را دارد یا خیر. زمانی که همه موارد کاملا بررسی شد اقدام به انجام این فرایند می کنند.

• اعمال بی حسی موضعی

زمانی که دندانپزشک تصمیم به انجام این روش درمانی می گیرد، برای از بین بردن تنش و درد موضع مورد نظر را با استفاده از داروی بی حس موضعی، بی حس می کند.

 

• بیرون آوردن دندان های قدیمی و پوسیده

زمانی که هنوز بیمار دندان های قدیمی خود را دارد، پزشک ابتدا دندان پوسیده یا شکسته بیمار را از دهان او خارج می کند. سپس منتظر می ماند تا استخوان فک و لثه ها مرور زمان بهبود پیدا کنند. این مرحله برای افراد مختلف متغیر است، ممکن است بین 2 تا 6 ماه به طول بیانجامد. پس از اینکه دندان بیمار بهبود پیدا کرد او را برای مراحل بعدی آماده می کنند.

 

• ساختار دهی به لثه و ایجاد سوراخ ها جهت پیوند ایمپلنت دندان نیش

در این بخش از درمان ایمپلنت دندان های نیشر دندانپزشک با استفاده از ابزارهای دندانپزشکی لثه ی فرد را آماده می کند، تا قدرت نگهداری از ایمپلنت را داشته باشند. در این مرحله ایمپلنت ها را با دقت زیادی درون سوراخ خای ایجاد شده قرار می دهند. پس از آن با استفاده از روش پیچ گذاری ایمپلنت را در جای خود محکم می کنند. پس از این مرحله نوبت به نصب روکش های ایمپلنت می رسد.

 

• بخیه لثه

 

بعد از انجام این فرایند زمانی که ایمپلنت نصب شد لثه های اطراف آن را بخیه می کنند، تا بتوانند در مقابل عوامل بیرونی مقاومت زیادی از خود نشان بدهند. در مواردی که لثه ها دچار مشکل شده اند بیمار به پیوند استخوان نیاز پیدا خواهد کرد.

مدت زمان انتظار برای پیوند استخوان و ایمپلنت دندان های نیش چقدر است

مدت زمانی که برای بهبودی استخوان لثه ها و پیوند آن با ایمپلنت ها به یک زمان نیاز داریم که در هر فرد می تواند این دوره متفاوت باشد. اغلب بازه ی زمانی را که برای این دوره در نظر می گیرند بین 2 تا 6 ماه می باشد. در این دوره بیمار باید توجه داشته باشد، که هیچ فشار و تنشی به ایمپلنت ها وارد نشود.

 

• مرحله ی نصب اباتمنت

 

در واقع اباتمنت ها به عنوان یک ریشه دندان تراش خورده هستند، که روکش ها را بر روی آن نصب می کنند. این قطعه وظیف دارد که به عنوان پایه برای روکش ها عمل کند. برای نصب این بخش از ایمپلنت های دندانی به عنوان نقطه ی اتصال برای روکش ها عمل می کند. در زمان نصب اباتمنت ها دندانپزشکان درپوش ایمپلنت را باز می کنند، سپس اباتمنت را بر روی آن قرار می دهند.

 

• مرحله ی قالب گیری برای ساختن روکش ها

 

در این مرحله با استفاده از اباتمنت ها قالب گیری روکش ها برای ایمپلنت دندان نیش انجام می شود.

 

• متصل کردن روکش به اباتمنت

 

در این مرحله دندانپزشکان اباتمنت را بر روی ایمپلنت ها قرار می دهند، سپس با استفاده از چسب مخصوص یا پیچ گذاری این فرایند را تکمیل می کنند.

دقت داشته باشید انجام این فرایند نیاز به تجربه و مهارت بسیار بالایی دارد. بنابراین لازم است، در انتخاب کلینیک و متخصص دندانپزشکی نهایت دقت را داشته باشید. دندانپزشکی دکتر بالوی پور به عنوان یکی از مراکز تخصصی برای انجام ایمپلنت دندان های نیش شناخته می شود، می توانید برای دریافت تخصصی ترین شیوه درمانی به این مرکز مراجعه نمایید.

ایمپلنت دندان نیش نهفته چیست

 

دندان نیش نهفته یک عارضه است، که دندان نیش نسبت به سایر دندان ها از رشد کمتری برخوردار است، به این شکل که دندانهای دیگر رشد می کنند و فضای مورد نیاز برای دندان نیش را اشغال می کنند. به این ترتیب دندان نیش جایی برای رشد مناسب نخواهد داشت. در صورتی که دندان های شیر هنوز رشد نکرده باشند برای درمان این روش از ارتودنسی استفاده می کنند. در غیر این صورت بهترین راهکار انجام جراحی می باشد که پس از بیرون آوردن دندان حای آن را به وسیله ی ایمپلنت دندان نیش پر می کنند.

در صورتی که دندان نهفته بر سر راه ایمپلنت نباشد متخصص دندانپزشکی خطر یک جراحی پردردسر را به جان نمی خرد، ایمپلنت را بدون خارج کردن دندان و بدون جراحی انجام می دهد. در غیر اینصورت نیاز به جراحی وجود دارد.

یک نکته ی بسیار مهم در این جا وجود دارد، که آیا شرایط سنی برای ایمپلنت دندان نیش وجود دارد؟ برخی از پزشکان به این دلیل که شرایط فک افراد به اثبات برسد این روش درمانی را برای افراد بالای 18 سال پیشنهاد می کنند. اما نکته ی دیگری که وجود دارد این است، که افراد از لحاظ شرایط فک و استخوان دهان با همدیگر متفاوت هستند، تصمیم نهایی برای انجام این فرایند درمانی به عهده ی دندانپزشک می باشد.

 

قیمت ایمپلنت دندان نیش

 

درباره ی هزینه ای که برای ایمپلنت دندان نیش پرداخت می شود، باید بگوییم که این مبلغ برای هر فرد متفاوت می باشد. الیته پارامترهای مختلفی وجود دارد که در اینجا به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد.

• در ابتدای امر باید به این نکته اشاره کنیم که مارک و برند ایمپلنت در این قضیه تاثیر بسزایی دارد.

• دستمزد جراح دندانپزشک بر اساس تخصص و مهارت و تجربه ی وی

• هزینه ی پرداخت شده برای لابراتوار برای ساخت روکش ها و قالب گیری

• چک کردن وضعیت سلامت فک و دهان بیمار

• در برخی موارد هزینه های جانبی نظیر لیفت سینوس، پیوند استخوان یا جراحی دندان نیش نهفته وجود دارد.

• محل کلینیک یا مطبی که قرار است درمان ایمپلنت دندان نیش در آن جا انجام شود بر روی آن تاثیر زیادی دارد.

• تجهیزاتی که برای ایمپلنت دندان نیش بالا یا پایین استفاده می شود.

• انتخاب روش درمانی که جراح یا متخصص دندانپزشکی انتخاب می کند بر روی این مسئله تاثیر زیادی دارد.

 

شرایط لازم برای دریافت ایمپلنت دندان نیش

 

درمان ایمپلنت دندان نیش بالا یا پایین شرایط خاصی دارد، که بیمار باید این شرایط را داشته باشد تا بتواند با خیال راحت از این روش درمانی استفاده کند. در ادامه به بررسی برخی از مهمترین شرایط خواهیم پرداخت.

متقاضیان انجام ایمپلنت دندان های نیش لازم است از سلامت عمومی بدن برخوردار باشند. کسانی که به بیماری های زمینه ای نظیر دیابت، فشارخون یا سایر موارد مبتلا هستند، لازم است پیش از انجام درمان ایمپلمت یا کاشن دندان با متخصص مشورت کنند.

بیمار باید از سلامت دهان و لثه ها اطمینان حاصل نماید. وجود هرگونه التهاب و عفونت در لثه ها ممکن است به عنوان مانعی برای انجام ایمپلنت به شمار بیاید.

برخورداری از تراکم استخوانی لازم از دیگر ضروریات انجام این روش درمانی می باشد. در صورتی که بیمار فاقد حجم لازم تراکم استخوانی در قسمت دندان نیش باشد نیاز به پیوند استخوان پیدا می کند.

تا چند هفته قبل و بعد از جراحی ایمپلنت دندان نیش بیماران باید از استعمال و مصرف دخانیات خودداری کنند.

در صورتی که بیمار به مشکل فشردن دندان یا دندان قروچه شدید مبتلا است بهتر است پیش از درمان ایمپلنت برای رفع این مشکل به پزشک مراجعه کند.

ایمپلنت دندان برای خانم های باردار توصیه نمی شود.

لازم است بیمار به هیچ نوع ماده ی مخدری اعتیاد نداشته باشد.

 

نکات مهم در هنگام انجام ایمپلنت دندان نیش

 

همانطور که می دانید نکات مهمی برای انجام ایمپلنت دندان های نیش وجود دارد که با مراجعه به دندانپزشک در سعادت آباد می توانید مشاوره های لازم را دریافت کنید.

• زمانی که دندان نیش افراد خالی باشد باعث از بین رفتن اعتماد به نفس از دست رفتن زیبایی لبخند در کل لطمه به زیبایی کل چهره در فرد می شود.

• فراموش نکنید که روش درمانی ایمپلنت دندان های نیش به عنوان ماندگارترین و طبیعی ترین روشی است که تاکنون وجود داشته است.

• بهتر است افرادی که قصد دارند این روش درمانی را انتخاب کنند از سن بالای 18 سال برخوردار باشند، در کنار آن سلامت عمومی کامل و تراکم لازم برای استخوان فک را دارا باشند.

• ممکن است قیمت ایمپلنت دندان نیش نسبت به سایر روش های درمانی بیشتر باشد، اما با توجه به پایداری و دوام آن تقریبا یک روش دائمی و همیشگی است، از این رو به عنوان یک روش مقرون به صرفه شناخته می شود.

• مدت زمان یا طول درمان برای ایمپلنت دندان نیش بین سه تا شش ماه می باشد.

• دندان نیش به عنوان یک دندان تک ریشه ای است، که به شکل طبیعی تا 12 سالگی امکان رشد دارد، در صورتی که تا سن سیزده سالگی این دندان رشد نکرد، لازم است فرد به دندانپزشک مراجعه کند. یکی از دلایل عدم رویش دندان نیش جنبه ی ارثی آن می باشد. در این موقعیت بهترین روش درمانی که پیشنهاد می شود، انجام ایمپلنت دندان نیش می باشد. اما بهتر است افراد تا رسیدن به سن 18 سالگی برای حفظ فضای باز میان دندان ها و پیشگیری از جا به جا شدن دندان ها از روش های ارتودنسی استفاده کند

مشکلات خالی بودن دندان نیش

 

سومین دندان جلویی در دهان انسان را با عنوان دندان نیش می شناسند. وجود این دندان نقش زیادی در زیبایی افراد دارد. در حالت طبیعی افراد دارای 4 دندان نیش می باشند. اما در برخی موارد مشاهده شده است، که فرد به صورت مادرزادی فاقد دندان نیش است.البته دلایل مختلف دیگری هم وجود دارد که افراد بدون دندان های نیش باشند، این دلایل شامل پوسیدگی، حوادث و .... می باشد، که موجب می شود فرد دندان نیش خود را از دست بدهد.

از دست دادن یا خالی بودن جای دندان نیش مشکلات و عوارضی را برای افراد به دنبال دارد. مهمترین این اشکالات عبارتند از

دندان نیش در قسمت مهمی از دهان یعنی در قسمت قوس فک قرار گرفته است، از دست دادن آن موجب می شود لی ها دچار افتادگی شوند و در کل حالت کلی صورت دستخوش تغییرات شود.

افرادی که فاقد دندان نیش هستند ممکن است در هنگام تکلم دچار مشکلاتی شوند، شیوه ی صحبت کردن آن ها تغییر کند.

دندان های نیش تاثیر زیادی در زیبای و لبخند افراد دارند، به همین دلیل از دست رفتن آن ها باعث عدم اعتماد به نفس افراد می گردد.

زمانی که جای دندان های نیش خالی شود ممکن است دندان ها دچار جا به جایی شده و بین آن ها فاصله بیفتد.

سخن پایانی

 

همانطور که در ابتدا اشاره کردیم از دست دادن دندان های نیش مشکلی است، که در برخی اوقات افراد با آن ها درگیر می شوند. همانطور که می دانید از دست دادن این دندان تاثیر زیادی بر زیبایی افراد می گذارد، از این رو لازم است برای جایگزین کردن آن از یک روش درمانی مطمئن کمک بگیرید.

یکی از مهمترین موارد در هنگام انجام روش درمانی ایمپلنت دندان نیش انتخاب کلینیک یا دندانپزشک متخصص می باشد. مراجعه به دندانپزشک در سعادت آباد این امکان را برای شما ایجاد می کند، که از بهترین روش های درمانی و خدمات برخوردار شوید.

با مراجعه به دندانپزشکی دکتر بالوی پور می توانید از مشاوره ی پیش از درمان برخوردار شده و پس از بررسی های لازم بهترین روش درمانی را انتخاب کنید.

سوالات متداول

دوره ی استراحت پس از درمان یا نقاهت برای ایمپلنت دندان نیش چقدر است؟

میزان دوره ای که برای نقاهت پس از انجام عمل ایمپلنت دندان پیشنهاد می شود، در حدود یک هفته می باشد. درباره ی مدت زمان جوش خوردن پایه های ایمپلنت دندانی باید بگوییم این مدت زمان برای افراد متفاوت است و بین 2 تا 6 ماه به طول می انجامد. با توجه به اینکه موقعیت دندان های نیش نسبت به دیگر دندان ها حساس تر می باشد، امکان دارد فردی که ایمپلنت نیش را انجام داده باشد پس از جراحی نسبت به بقیه دندان ها به زمان بیشتری برای استراحت احتیاج داشته باشد. افراد می توانند با انجام مراقبت هایی نظیر مصرف دهانشویه، آنتی بیوتیکی که دندانپزشک برای آن ها توصیه کرده است، مدت زمان این دوره را به میزان زیادی کاهش بدهند.

بهترین فرصت برای انجام ایمپلنت دندان نیش چه زمانی است؟

همانطور که مطلع هستید هر چقدر مدت زمان بیشتری از زمان از دست دادن دندان نیش بگذرد ممکن است، استخوان های فک تحلیل برود. به همین دلیل پیشنهاد می شود، در اسرع وقت پس از کشیدن یا از دست دادن دندان برای انجام جراحی ایمپلنت اقدامات لازم را انجام دهید.

مزیت های ایمپلنت دندانی چیست؟

پس از انجام این روش درمانی ظاهر فرد کاملا طبیعی می باشد. اعتماد به نفس افراد پس از انجام ایمپلنت به میزان زیادی افزایش پیدا می کند. افراد پس از انجام این فرایند در هنگام غذا خوردن و تکلم احساس راحتی لازم را خواهند داشت. مراقبت و نگهداری از این روش بسیار ساده و آسان می باشد. ایمپلنت دندان نیش از دوام و ماندگاری بالایی برخوردار است. این شیوه ی درمانی در طولانی مدت به عنوان یک روش مقرون به صرفه شناخته می شود. مهمترین مزیت ایمپلنت داندن نیش پیشگیری از تغییر حالت و شکل استخوان فک ها می باشد.

آیا ایمپلنت دندان نیش دارای شرط سنی است؟

در حالت کلی دندانپزشکان پیشنهاد می کنند که فرایند کاشت دندان در سنین بالای 18 سال انجام بگیرد. به این دلیل که امکان رشد استخوان فک ها تا سن 18 سالگی وجود دارد. فک انسان ها تا پیش از رسیدن به این سن از لحاظ موقعیت و وضعیت به تثبیت نرسیده است. با توجه به این موارد ممکن است افرادی که قبل از 18 سالگی این عمل را انجام می دهند، امکان دارد با تغییرات زیادی در استخوان فک ها مواجه شوند، در برخی موارد فرد تجربه ی عوارض نامطلوبی را دارد. افرادی که در کودکی دندان نیش خود را از دست می دهند باید از روش های درمانی دیگر مانند ارتودنسی استفاده کنند.

پس از انجام ایمپلنت دندان نیش باید چه کاری را انجام دهیم؟

در وهله ی اول باید مراحل درمانی ایمپلنت دندان نیش را در یک مرکز یا کلینیک دندانپزشکی معتبر به اتمام برسانید. بعد از انجام فرایند کاشت دندان نیش متخصص دندانپزشکی برای فرد مسکن و دارو تجویز خواهد کرد. این امر موجب می شود امکان عفونت دندان ها به میزان زیادی کاهش پیدا کند. با انجام مرافبت های پس از درمان می توانید از بروز مشکلات جلوگیری منید. در صورتی که بیمار خونریزی با عفونت را مشاهده کند لازم است در اسرع وقت برای انجام معاینات لازم به دندانپزشک مراجعه کند. دندانپزشک پس از انجام معاینات لازم مشکل را تشخیص داده و در صدد درمان آن برمی آید.