02122383900

. برای مثال روکش‌ های طلا بر روی دندان جزو کار‌های خاص زیبایی محسوب می‌ شده و نشان از تمکن مالی فرد بوده است. به عبارتی تنها اشخاص مرفه می‌ توانستند این کار را انجام بدهند. حالا که علم دندانپزشکی پیشرفت کرده و ترند‌های مربوط به زیبایی دائم در حال تغییر هستند، کاشت نگین دندان جزو خدمات زیبایی می‌ باشد و در مطب‌های دندانپزشکی انجام می‌ شود.

 

معمولاً داوطلبان کاشت نگین دندان، خانم‌ ها هستند و متاسفانه بسیاری از آن‌ ها این کار را در سالن‌ های زیبایی یا نزد افراد غیر متخصص انجام می‌ دهند. شاید با خود فکر کنید چسباندن یک نگین روی دندان تخصص نیاز ندارد و هر فرد با سلیقه‌ای می‌ تواند این کار را انجام دهد اما آیا نصب نگین روی دندان باعث پوسیدگی می‌ شود؟ شاید علاقه داشته باشید کاشت نگین دندان انجام بدهید، پس پیشنهاد می‌ کنیم ادامه این مطلب را بخوانید تا با آگاهی بیشتر اقدام کنید.

کاشت نگین دندان

نگین‌ هایی که روی دندان قرار می‌ گیرند از جنس برلیان، کریستال و طلا هستند و اندازه‌ای حدود ۱ میلیمتر یا کمی کمتر دارند. معمولاً کاشت نگین برای افرادی که دندان‌ های کاملا صاف و سفیدی دارند، مناسب‌تر است زیرا در غیر این صورت وجود نگین درخشان می‌ تواند ایرادات دیگر دندان را بیشتر به رخ بکشد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید نگین‌ تنها بر روی دندان طبیعی می‌ چسبد و اگر دندان قبلاً با کامپوزیت یا لمینت ترمیم شده باشد، نمی‌ توانید کاشت نگین انجام دهید.

 

 

 

مراحل کاشت نگین دندان

اگر دندان‌ های یک‌دست و سفیدی دارید و می‌ خواهید کاشت نگین انجام دهید، به یک کلینیک معتبر و دندانپزشک با تجربه مراجعه کنید. دندانپزشک سطح دندان مورد نظر را به خوبی تمیز می‌ کند، سپس برای اینکه نگین به دندان بچسبد کمی سطح دندان را با ابزار دندانپزشکی زبر کرده و نگین را با چسب به نقطه‌ ای مناسب روی دندان می‌ چسباند. در مرحله بعد نور مخصوصی به نگین تابانده می‌ شود که چسب را به صورت دائمی در جای خود ثابت می‌ کند. اگر پس از مدتی بخواهید نگین را بردارید، باید دوباره به دندانپزشک مراجعه کنید تا او با ابزار مخصوص نگین را بردارد و مینای دندان را جلا دهد.

 

کاشت نگین دندان توسط افراد غیر متخصص

همان‌ طور که در ابتدای مطلب گفتیم متاسفانه بسیاری از خانم‌ ها برای کاشت نگین دندان به سالن‌ های زیبایی یا افراد غیر دندانپزشک مراجعه می‌ کنند. توجه داشته باشید که بافت دندان قادر به ترمیم خود نیست و اگر دندان صدمه ببینید، می‌ پوسد. در شرایط حاد‌تر به اعصاب فک یا سلامت لثه‌ها آسیب می‌ رساند. دندانپزشک بر اساس علم و تجربه خود می‌ داند چگونه از ابزار استفاده کند تا به مینای دندان آسیبی وارد نشود. حال آنکه یک فرد غیر متخصص ممکن است با کاشت نگین دندان برای شما دردسرهای زیادی بوجود آورد.

 

دندان‌ ها اجزای حساسی هستند و حتماً برای خدمات مربوط به آن‌ باید به دندانپزشکی مراجعه کنید، نباید این خدمات را چیزی مانند تتو کردن یا مانیکور ناخن بدانید (حتی تتو و مانیکور هم در شرایط غیر بهداشتی، صدمات زیادی به سلامت شما وارد می‌ کنند).

 

کاشت نگین دندان با کیت‌ های خانگی

در بازار و مخصوصاً فروشگاه‌ های آنلاین کیت‌ هایی وجود دارند که برای کاشت نگین استفاده می‌ شوند. می‌ توانید به راحتی این بسته‌ ها را این اینترنت خریداری کرده و روی دندان خود نگین بگذارید. ما پیشنهاد می‌ کنیم از این کیت‌ های خانگی استفاده نکنید، زیرا دندانپزشکان معتقدند که چسب‌ هایی موجود در این کیت‌های خانگی به شدت برای مینای دندان مضر می‌ باشد. همچنین علاوه بر نوع چسب، نوع نگین استفاده شده نیز اهمیت دارد. اگر تمام این استاندارد‌ها رعایت نشود، دندانی که نگین دارد محیط خوبی برای رشد باکتری‌ ها و میکروب‌ های دیگر خواهد بود. در ضمن چسب‌ های غیر استاندارد به مرور زمان به مینای دندان صدمه می‌ زنند، لایه دفاعی آن را از بین می‌ برند و در نتیجه دندان می‌ پوسد یا به شدت آسیب می‌ بیند.

 

 

عوارض کاشت نگین دندان

 

       اگر کاشت نگین دندان توسط دندانپزشک کم‌تجربه، افراد غیر متخصص یا خود شخص انجام شود، قطعاً باعث پوسیدگی دندان خواهد بود.

 

        اگر جنس نگین با‌کیفیت نباشد، پس از مدتی از روی دندان کنده شده و توسط فرد همراه با غذا بلع می‌ گردد.

 

       جنس چسبی که برای این کار استفاده می‌ شود نیز اهمیت دارد، زیرا اگر چسب دارای مواد شیمیایی قوی باشد ممکن است به مینای دندان رسوخ کرده و ترک‌ های میکروسکوپی ایجاد کند. این ترک‌ ها راه مناسبی برای ورود باکتری‌ ها به پالپ دندان هستند و باعث پوسیدگی عمیق دندان خواهند شد.

 

       فردی که کاشت نگین دندان انجام داده باید همیشه به دقت مسواک بزند زیرا حتی تصور نگین روی دندان همراه با جرمی که از وعده غذایی قبلی به جا مانده، ناخوشایند است.

 

       اگر دندانپزشک کم‌تجربه برای شما کاشت انجام دهد، ممکن است پس از برداشتن نگین متوجه پوسیدگی‌های زیادی اطراف آن شوید.

 

 

سوالات متداول کاشت نگین دندان

 

نگین تا چه مدتی بر روی دندان می‌ماند؟

 نگین‌ هایی که از جنس باکیفیت مانند طلا یا برلیان دائمی می‌ باشند، اما معمولاً افراد پس از مدتی برای برداشتن آن‌ها اقدام می‌ کنند زیرا ترند‌های زیبایی مرتبا در حال تغییر هستند.

 

آیا نگین هم‌سطح دندان است؟

 در بهترین حالت نباید دندان برای کاشت نگین سوراخ شود پس اگر به صورت استاندارد کاشت انجام داده باشید نگین کمی بالا‌تر از سطح دندان است و با لب یا زبان کاملاً قابل لمس است اما پس از مدتی به وجود آن عادت کرده و دیگر آزار‌دهنده نیست.

 

آیا امکان بلعیدن نگین وجود دارد؟

 بله ممکن است چسب نگین استاندارد نبوده و کنده شود و نگین را با غذا قورت دهید، اما از آنجایی که این نگین‌ ها گوشه‌ های تیز ندارند به حالت طبیعی دفع می‌ گردند.

 

 آیا نگین به دندان من صدمه می‌ زند؟

 اگر از یک نگین مرغوب استفاده کرده و عمل کاشت را نزد دندانپزشک مجرب انجام دهید، هیچ صدمه‌ ای به دندان شما وارد نمی‌ شود.

 

 

همه افراد خواستار زیبایی هستند و آن را می‌ پسندند، البته در این باره هیچ نکته منفی وجود ندارد. شما هم اگر دوست دارید همراه با مد روز پیش بروید، بهتر است تمام خدمات زیبایی را در محیط‌ های بهداشتی و معتبر انجام دهید. کاشت نگین دندان نیز یکی از این خدمات زیبایی است ولی باید حساسیت زیادی برای انتخاب دندانپزشک خود داشته باشید تا این خدمات باعث پوسیدگی دندان شما نشود.