02122383900

در طول زمان افراد زیادی به دلایل مختلف مانند عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ، تصادف ، بیماریهای لثه و ... دندانهای خود را از دست می دهند و این امر باعث ایجاد ناراحتی و از دست دادن اعتماد به نفس فرد می شود . 

دندانپزشکان همیشه به دنبال روشهایی بودند تا بتوانند در این زمینه به افراد کمک کنند . با پیشرفت علم در زمینه ی دندانپزشکی راه هایی جدیدی پیش روی بیماران قرار می گیرد که ایمپلنت یکی از این راه ها می باشد . دندانهای ایمپلنت شده حالت طبیعی داشته و با دندان طبیعی تفاوتی ندارد . در اثر از دست رفتن دندانها فک حالت طبیعی خود را از دست می دهد اما ایمپلنت باعث می شود فک شکل طبیعی خود را حفظ کند .فرد در اثر از دست دادن دندان در برخی مواقع نمی تواند درست صحبت کند .ایمپلنت باعث می شود فرد دوباره لبخند زیبایی داشته باشد و اعتماد به نفس داشته باشد .

ایمپلنت چیست ؟

ایمپلنت دندان تشکیل شده از یک پایه از جنس تیتانیوم یا سرامیک که توسط دندانپزشک و پس از جراحی در داخل استخوان فک قرار می گیرد . پروتز بر روی این پایه تیتانیومی قرار می گیرد و جایگزین دندان بیمار می شود . میزان موفقیت در عمل ایمپلنت بالا بوده و در این موفقیت تخصص و تجربه دندانپزشک بسیار مهم است .شما با مراجعه به کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی دکتر یوسف بالوی پور می توانید با اطمینان کامل عمل ایمپلنت را انجام دهید زیرا این کلینیک با داشتن سابقه طولانی در این امر و با داشتن پزشکانی متخصص و ماهر در کلیه امور دندانپزشکی آماده خدمات به شما عزیزان می باشند .

کاربرد ایمپلنت دندان :

-در شرایطی که فرد همه دندانهای خود را در دوفک از داده است 

-زمانیکه فرد چند دندان خود را ازدست داه است 

-در حالتیکه بین دو دندان فضای خالی باشد و فرد دندان خود را از داده است 

مراحل انجام ایمپلنت دندان :

1-ابتدا محل ایمپلنت توسط دندانپزشک بی حس می شود 

2-سپس با استفاده از جراحی ، پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک قرار می گیرد 

3-در حدود 12 تا 24 هفته طول می کشد تا پایه ایمپلنت با استخوان فک تطابق پیدا کند 

4-در ابتدا بر روی پایه ، پروتز موقت قرار می گیرد 

5-قالب گیری و ساخت تاج و روکش دائم و قرار گرفتن بر روی ایمپلنت 

آیا ایمپلنت باعث پوسیدگی دندانهای مجاور می شود :

دندانهای ایمپلنت شده به دلیل داشتن مقاومت و استحکام بالا پوسیده نمی شوند . اما برخی بر این باور هستند که ایمپلنت باعث می شود که دندانهای اطراف دندان ایمپلنت شده پوسیده شود و این فکر اشتباه می باشد . زمانیکه فردی دندان خود را ایمپلنت می کند به تصور اینکه آن دندان خراب نمی شود امکان دارد بهداشت دهان و دندان را رعایت نکند و از دندان ایمپلنت شده به خوبی مراقبت نکند این امر باعث می شود بر روی دندان های دیگر تاثیر گذاشته و باعث شود که آن دندانها خراب شوند . در برخی مواقع علت دیگراین پوسیدگی دندانپزشک است زیرا به بیمار خود نحوه صحیح رعایت بهداشت دهان و دندان ، استفاده از نخ دندان و مسواک زدن درست را آموزش ندهد و همین امر باعث می شود غذا در بین دندانهای ایمپلنت شده باقی بماند در نتیجه باعث پوسیدگی دندان شود .