02122383900

این بیماری معمولا در افراد مسن و مخصوصا در مرد ها شایع تر است از نشانه های این بیماری می توان به : قرمز شدن و ورم لثه ها ، خونریزی های بدون دلیل لثه ، بد شدن بوی دهان ، پدیدار شدن ریشه دندان ها ، سست شدن دندان ها و...اشاره کرد.

•پسروی و کوچک شدن لثه ها 
بعد از مشاهده این بیماری ، اگر در مراحل ابتدایی آن به پزشک مراجعه شود ، پزشک می تواند با برداشتن جرم هایی که به صورت سطحی روی لثه قرار گرفته اند ، بیماری را درمان کند که  التهاب و ورم آن  بعد از مدتی از بین خواهد رفت.
اما اگر در مراحل اولیه بیماری پیگیری نشود و دهان به طور طبیعی با این جرم ها مقبله کند  شروع به ترشح موادی می کند ، این مواد باعث می شوند که لثه ها بعد از مدتی تحلیل روند و باعث نمایان شدن ریشه های دندان می شود .چون ریشه های دندان مینا ندارند سریع در معرض پوسیدگی قرار می گیرند و نابود می شوند.
•سوزش و برافروختگی لثه ها
دلیل بروز این بیماری چسبیدن لایه نازک و چسبنده ای به دندان ها است و باکتری های بسیاری در این لایه وجود دارد که اصطلاحا به آنها پلاک دندان گویند. برای آنکه از سوزش و بر افروختگی لثه ها جلوگیری کنیم می بایست دندان ها را مرتب مسواک زده و از نخ دندان استفاده کنیم.
•جدا شدن لثه از دندان ها( پیوره ) !
دندان های موجود در دهان مستقیما به استخوان وصل نشده اند ، آنها به کمک رشته هایی که وظیفه نگهداشتن دندان به استخوان را دارند متصل شده اند. این بافت ها باید از دندان ها نگهداری و محافظت کنند و وظیفه غذا رسانی به آنها را نیز بر عهده دارند .یکی از دلایل اصلی خرابی دندان ها را شاید بتوان این بیماری (پیوره) نام برد . البته پزشک معالج می تواند درمان های لازم برای بهبود این بیماری را انجام دهد.
•سفیدی لثه ها
یکی از این دلایل سفیدی لثه ها ،  ایجاد برفک های دهانی است . پزشک معالجتان می تواند با وسیله های مخصوص به جدا کردن این برفک ها از دهانتان بپردازد.این برفک ها بر اثر یک نوع قارچ در دهانتان پدید می آیند در هر صورت بهتر است هر چه سریعتر با پزشک خود مشورت کنید.
•سیاهی لثه ها
این تیرگی لثه ها می تواند دلایل بسیاری داشته باشد ، ارثی ، ژنتیکی ، عوارض برخی از داروها ، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و...حتی افرادی که پوست تیره ای دارند احتمالا لثه ها یشان نیز به طور طبیعی تیره تر است. اما اگر سیاهی لثه ها به علت بیماری ایجاد شده باشد ، این بیماری باعث می شود که قسمت های مرده ( سیاه رنگ ) در لثه ها دیده شود که می تواند درد ، بوی بد و همراه با خونریزی باشد.البته ارائه روش دقیق برای درمان این بیماری را باید پزشک مربوطه با معاینه دقیق انجام دهد.
•جلوگیری از ابتلا به بیماری های لثه
مشکلاتی که برای لثه ایجاد می شود برای افراد زیادی رخ می دهد اما اگر بتوان در مراحل اولیه این بیماری از شیوع آن جلوگیری کرد به راحتی قابل درمان است و حتی توصیه می شود این مراقبت ها را از دوران کودکی آغاز کنیم و به کودکان خود آموزش های لازم برای داشتن بهداشت دهان و دندان را بدهیم . سعی کنید روزانه از نخ دندان و مسواک به طور مرتب استفاده کنید. زمان مناسب برای تعویض مسواک های شما هر 3ماه یکبار است.
البته نکته ای که حایز اهمیت است عدم استفاده از هر گونه سیگار و دخانیات است.شما برای بررسی و معاینه دقیق دهان و دندان های خود می توانید به کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی دکتر یوسف بالوی پور مراجعه و ازکمک دندانپزشکان حرفه ای این مجموعه بهره مند شوید.
 همه روزه ( از ساعت 9 تا 1 بامداد) آماده کمک به شما بیماران عزیز هستیم.
شماره تماس این مرکز
 
 
۲۲۱۴۰۵۸۶-۷