02122383900

اکثر افراد وقتی مشکلات دندانی برایشان اتفاق می افتند به طور ناخودآگاه دچار اضطراب و آشفتگی می شوند و سعی می کنند زمان مراجعه به دندانپزشک را تا آنجا که می توانند به تاخیر بیندازند و تنها زمانی حاضر به این مراجعه هستند که دیگر نتوانند درد و یا شکستگی دندان خود را تحمل کنند .شاید اگر زودتر برای درمان نزد پزشک می رفتند ، مجبور به تحمل این درد و آشوب نمی شدند.

طی بررسی هایی که محققین ، فهمیده اند که اگر به بیماری های دهان و دندان بی توجهی شود ، می تواند به دیگر اعضا  بدن (بیماری قلبی، سکته ،دیابت و...) صدمه وارد کند.
در زیر به روش هایی اشاره می کنیم که بتواند اضطراب شما را از مراجعه به دندانپزشک کاهش دهد.
•سعی کنید دیر در مطب حاضر نشوید.
شما می توانید کمی زودتر از زمانی که برایتان مشخص شده است در مطب دندانپزشک ، حضور داشته باشید تا خود را با شرایط داخل مطب هماهنگ کنید . احتمالا قبل از آنکه نوبتتان برسد ، باید فرمی شامل مشخصات خود را پر کنید. اکثر افراد با این کار به آرامش نسبی می رسند و خود را آماده می کنند.
•صدا ها را نشنوید!
بسیاری افراد ادعا می کنند بیشترین ترس و استرسشان ناشی از صداهای ناهنجاری است که از دستگاه های مختلف به گوششان می رسد . می توانید از قبل راجع به استفاده از صدا گیر با داندانپزشک خود صحبت کنید یا می توانید در زمان  درست شدن دندان هایتان به موسیقی مورد علاقه خود (با گوشی مخصوص )گوش دهید و لذت ببرید . البته باید حواستان به دندانپزشک هم باشد تا اگر سوالی حین انجام کار از شما داشت  ، بتوانید به موقع پاسخ گو باشید.
•مطمئن شوید مطبی  و پزشکی که برای انجام کار به آن مراجعه کرده اید از هر نظر دارای صلاحیت ، اعتبار و بهداشتی است.
شاید بعضی از کسانی که از مراجعه به دندانپزشک ترس دارند ، اگر به دقت به ترس خود مراجعه کنند ،می فهمند که ترسشان از بهداشت محیط و همچنین امکان سرایت بیماری های زیادی است که اگر کار دندانپزشکی با رعایت نکات ایمنی و بهداشتی انجام نشود امکان سرایت به آنها وجود دارد. برای آنکه بتوانید بر این ترس غلبه کنید توصیه ما به شما این است که ابتدا به یک مطب معتبر دندانپزشکی که از سلامت و بهداشتی بودن آن مطمئن هستید (مثال : کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی دکتر یوسف بالوی پور) مراجعه کنید و همچنین می توانید دانش و اطلاعات خود را در زمینه  چگونگی راه های انتقال بیماری های دهان و دندان بالا ببرید و در آخر می توانید از پزشک معالج خود در خواست کنید تا روش های ضد عفونی کردن وسیله های مورد استفاده را برای شما توضیح دهید.
•تنها نباشید!
 
اگر شما نمی توانید بر ترس خود غلبه کنید بهتر است با یکی از دوستان نزدیک و یا یکی از اعضای خانواده خود که کنارشان احساس امنیت و آرامش دارید به مطب مراجعه کنید .
•تنفس عمیق را فراموش نکنید
تحقیقاتی که در سالهای اخیر انجام شده بیان می کند که تنفس عمیق می تواند همانند داروهای آرام بخش روی اضطراب و تشویش افراد تاثرات مثبتی بگذارد. 
برای انجام تنفس عمیق می توانید به شیوه زیر عمل کنید.
1. ابتدا بینی سمت چپ خود را بگیرید و از سمت بینی راست خود ، نفس های عمیق بکشید . این کار را با طرف راست بینی خود هم انجام دهید. سعی کنید در حین انجام این عمل ، فکر های مثبت را با خود مرور کنید و فکرهای منفی را رها کنید و روی آنها توقف نکنید.
2. اگر هم در مکانی هستید که نمی خواهید  زیاد جلب توجه کنید ، می توانید تنفس عمیق را به آرامی بدون  گرفتن بینی های خود انجام دهید.
•نگرانی های خود را یادداشت کنید
سعی کنید قبل از مراجعه به دندان پزشک کاغذ و قلمی را آماده کنید و روی آن ابتدا ترس های خود را بنویسید و در مقابل هر کدام از آن ها ، دلایل آن ترس ها را یادداشت کنید شاید بعد از  اینکه دلایل ترس های خود را دیدید از سادگی بعضی آنها دچار خنده شوید ولی اگر به فرض نتوانستید به بعضی از آنها را غلبه کنید می توانید با پزشک معالج خود مشورت کنید و راهنمایی های لازم را در یافت کنید.
 با انجام تکنیک های اشاره شده در مقاله بالا می توانید به ترس های خود از مراجعه به دندانپزشکی غلبه کنید . اگر باز هم نیاز به مشاوره بیشتر یا تعیین وقت داشتید می توانید با گروه کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی دکتر یوسف بالوی پور تماس بگیرید.
ساعت کاری ما : 9 الی 1 بامداد(حتی ایام تعطیل)
شماره های تماس:
۲۲۱۴۰۵۸۶-۷