02122383900

بهترین دهانشویه برای ایمپلنت

بهترین دهانشویه برای ایمپلنت چیست؟ استفاده از دهانشویه یک عادت رایج است، افراد زیادی هر روز از دهانشویه استفاده می کنند. به تمیز کردن سطوح دهان و کشتن باکتری ها و سایر عفونت ها کمک می کند. دهانشویه بعد از ایمپلنت دندان چطور؟ پس از کاشت دندان، باید در استفاده از دهانشویه احتیاط کنید، زیرا دندان تازه و اطراف آن شکننده هستند.
پس از کاشت ایمپلنت دندان، باید مواردی را برای سلامت دهان و دندان خود انجام دهند. به این ترتیب، دندانپزشکان ایمپلنت دندان خود را در حال پاسخگویی به سوالات مختلفی در مورد بهترین شیوه های بهداشت دهان و دندان برای افراد دارای ایمپلنت دندان می یابند. یکی از سوالات رایج که بارها و بارها مطرح می شود این است که آیا فردی باید از دهانشویه استفاده کند یا خیر. بسیاری از مردم با دهانشویه آشنا هستند و حتی ممکن است یک یا دو بار از آن استفاده کرده باشند، اما بسیاری از مردم نیز آنقدر که مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن را درک می کنند، دهانشویه را نمی فهمند. این در نهایت منجر به این سوال می شود که آیا آنها باید از دهانشویه استفاده کنند یا نه. برای تعیین اینکه آیا دهانشویه باید بخشی از روال روزانه دندانپزشکی شما باشد. دندانپزشکی در سعادت آباد قصد دارد در ادامه به بررسی بهترین دهانشویه برای ایمپلنت بپردازد.

استفاده از دهانشویه بعد از ایمپلنت


همه ی ما با دهانشویه ها آشنایی داریم و آن ها را در داروخانه ها و فروشگاه های مربوط به وسایل دندانپزشکی مشاهده کرده ایم. آنها در رنگ های مختلفی وجود دارند، اگرچه رایج ترین آنها آبی یا سبز است. دو نوع اصلی دهانشویه وجود دارد: آرایشی و درمانی. دهانشویه های آرایشی عمدتاً برای از بین بردن بوی بد دهان یا طعم بد دهان استفاده می شوند. با این حال، دهانشویه های آرایشی در واقع باکتری هایی که موجب بوی بد دهان می شوند را از بین نمی برند. برعکس، دهانشویه های درمانی با مواد خاصی ساخته می شوند که تجمع پلاک، التهاب لثه، بوی بد دهان و پوسیدگی دندان را کاهش می دهند. مواد موجود در بهترین دهانشویه برای ایمپلنت با قابلیت درمانی عبارتند از:
ستیل پیریدینیم کلرید: بوی بد دهان را کاهش می دهد
کلرهگزیدین: پلاک و التهاب لثه را کنترل می کند (فقط با نسخه)
روغن های ضروری (اکالیپتول، منتول، تیمول، متیل سالیسیلات): پلاک و التهاب لثه را کنترل می کند.
فلوراید: برای جلوگیری از پوسیدگی مینای دندان را تقویت می کند
پراکسید: به عنوان یک عامل سفید کننده در دهانشویه های سفید کننده استفاده می شود.
هنگام در نظر گرفتن اینکه چه نوع دهانشویه ای برای ایمپلنت های دندانی استفاده کنید، چند دستورالعمل وجود دارد که باید برای جلوگیری از آسیب دیدن ایمپلنت های خود رعایت کنید. برای شروع، باید از هر نوع دهانشویه سفید کننده حاوی پراکسید خودداری کنید، زیرا می تواند بی جهت باعث ساییدگی دندان های شما شود. علاوه بر این، باید از دهانشویه هایی که حاوی الکل هستند نیز اجتناب کنید زیرا باعث خشکی دهان می شود. خشکی دهان سیستم دفاعی طبیعی بدن شما را در برابر باکتری ها مهار می کند و می تواند برای سلامت دهان و دندان شما مضر باشد. استفاده از دهانشویه بعد از ایمپلنت بدون الکل به شما این امکان را می دهد که از تمام مزایای دهانشویه بدون خطر خشکی دهان بهره مند شوید. در نهایت، باید به دنبال مهر پذیرش انجمن دندانپزشکی آمریکا باشید که نشان می دهد دهانشویه خاص هم بی خطر و هم موثر است.

آیا باید پس از ایمپلنت دندان از دهانشویه استفاده کنید؟


در ادامه موضوع بهترین دهانشویه برای ایمپلنت باید بگوییم که استفاده صحیح از دهانشویه تقریباً برای هر کسی می تواند مفید باشد، اما افراد خاصی هستند مانند کسانی که به تازگی ایمپلنت دندان انجام داده اند می توانند از استفاده روزانه از دهان شویه سود بیشتری ببرند. با این حال، توجه به این نکته مهم است که دهانشویه علاوه بر مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم استفاده می شود. در اینجا برخی از شرایط دندانی وجود دارد که به خوبی با استفاده روزانه از دهانشویه تحت کنترل قرار می گیرند:
بوی بد دهان: این عارضه دندانی که بیشتر به عنوان بوی بد دهان شناخته می شود، ناشی از ترکیبات فرار گوگرد است که در نتیجه تجمع پلاک، باکتری های اضافی و تجزیه مواد غذایی ایجاد می شود. دهانشویه های آرایشی می توانند در پوشاندن موقت این بوها موثر باشند، اما فقط دهانشویه های درمانی می توانند میزان باکتری ها را برای مدیریت طولانی مدت بوی بد دهان کاهش دهند. برای درمان بوی بد دهان، به دنبال موادی مانند کلرهگزیدین، دی اکسید کلر، کلرید ستیل پیریدینیم، اکالیپتول، منتول، تیمول، متیل سالیسیلات، نمک های روی، کتون، ترپن یا یونون باشید.
پلاک و التهاب لثه: هنگامی که پلاک تجمع می یابد، می تواند باعث شکل خفیف بیماری لثه به نام ژنژیویت شود. برای جلوگیری از پیشرفت التهاب لثه به پریودنتیت جدی تر، می توان از دهانشویه درمانی همراه با مسواک زدن روزانه و نخ دندان کشیدن استفاده کرد. کلرهگزیدین اغلب برای درمان بیماری لثه تجویز می شود، اما فقط برای استفاده موقت در نظر گرفته شده است زیرا استفاده طولانی مدت می تواند منجر به لک شود. همچنین نشان داده شده است که دهانشویه های درمانی حاوی اسانس ها در برابر پلاک و التهاب لثه موثر هستند.
خشکی دهان: خشکی دهان که بیشتر به عنوان خشکی دهان یا کمبود بزاق شناخته می شود، خشکی دهان با پوسیدگی دندان، بیماری لثه و بوی بد دهان همراه است. در مورد خشکی دهان، استفاده از دهانشویه حاوی فلوراید، آنزیم ها، مشتقات سلولز و/یا موسین های حیوانی مفید است. فلوراید مینای دندان شما را تقویت می کند، در حالی که مواد باقی مانده ترکیب و احساس بزاق طبیعی را تقلید می کنند. هنگام درمان خشکی دهان، اجتناب از دهانشویه های حاوی الکل نیز بسیار مهم است، زیرا می توانند خشکی دهان را بدتر کنند.

آب نمک بعد از ایمپلنت


همانطور که می دانید ایمپلنت دندان ها به عنوان یکی از نمونه های خدمات زیبایی دندان شناخته می شود، که در مطب دندانپزشکی دکتر بالوی پور به بهترین نحو ممکن انجام می گیرد. یکی از سوالات مطرح شده در هنگام انتخاب بهترین دهانشویه برای ایمپلنت استفاده از آب نمک بعد از ایمپلنت است. بهبودی مناسب پس از عمل های جراحی دهان مانند کشیدن دندان، دندان عقل یا ایمپلنت دندان مستلزم رعایت دقیق دستورالعمل های بعد از عمل است. یکی از دستورالعمل های کلیدی این است که حداقل 10-14 روز پس از جراحی دهان، با آب نمک بشویید. احتباس پلاک یکی از علل شایع عفونت پس از عمل است و شستشوی موثر آب نمک به کاهش آن کمک می کند.
آب نمک به طور گسترده ای برای تمیز کردن زخم های مختلف برای نسل ها استفاده می شود. هنگامی که به وفور در غذاها استفاده می شود دارای خواص ضد باکتریایی و نگهدارنده است، اما اثر آن در کشتن باکتری ها در صورت رقیق شدن در آب بیشتر و شفاف تر می باشد. آب نمک PH دهان را تغییر می دهد، که می تواند میکروب ها را مهار کند، اما ممکن است لزوما آنها را از بین نبرد.
هدف اصلی آب نمک این است که آب را فیزیولوژیک تر یا بافت مطلوب تر برای شستشو تبدیل می کند. پس از هر عمل جراحی دهان از جمله کشیدن دندان، کشیدن دندان عقل یا کاشت ایمپلنت دندان استفاده از آن مفید است. یک قاشق غذاخوری نمک را به یک گالن آب اضافه کنید، تکان دهید و از آن برای نیازهای شستشوی خود استفاده کنید. دفعات شستشو باید هر 1-2 ساعت برای حداقل 10-14 روز، از روز بعد از جراحی دهان شروع شود.
مزیت اصلی شستشو با آب نمک، شستشو ی دهان و از بین بردن پلاک و بقایای مواد غذایی به دور از محل جراحی است. برای این موضوع، شستشو حتی با آب لوله کشی مفید است. بنابراین اگر در بیرون از منزل یا محل کار هستید و به آب نمک دسترسی ندارید، از آب ساده استفاده کنید. بهتر است در هفته اول پس از جراحی از شستشو با دهانشویه های مبتنی بر الکل خودداری کنید زیرا الکل می تواند بافت های در حال بهبود را تحریک کند.

بهترین دهانشویه برای تحلیل لثه


در ادامه قصد داریم به این مطلب بپردازیم که بهترین دهانشویه برای تحلیل لثه چیست:؟ در ادامه بهترین دهانشویه برای ایمپلنت باید بدانید که ژنژیویت یک نوع شایع و خفیف بیماری لثه است که باعث التهاب و تورم لثه می شود. معمولاً به دلیل پلاک ایجاد می شود، یک لایه چسبنده از باکتری ها که روی دندان شما تشکیل می شود. پلاک می تواند لثه های شما را تحریک کرده و باعث قرمز شدن، متورم شدن و خونریزی راحت آنها شود. التهاب لثه با رعایت بهداشت دهان و دندان قابل برگشت است. با این حال، اگر درمان نشود، می تواند به پریودنتیت، یک نوع جدی تر از بیماری لثه که می تواند منجر به از دست دادن دندان شود، پیشرفت کند.
امروزه انواع مختلفی از دهانشویه ها در بازار موجود است. با این حال، همه دهانشویه ها به یک اندازه در درمان التهاب لثه موثر نیستند. می توانید برای انتخاب بهترین بهترین دهانشویه برای ایمپلنت و جلوگیری از تحلیل رفتن لثه ها از دندانپزشکی دکتر بالوی پور مشاوره های لازم را دریافت کنید.

بهترین دهانشویه برای تحلیل لثه


دهانشویه ها بعد از ایمپلنت چگونه کار می کنند؟


دندانپزشکی دکتر بالوی پور در رابطه با بهترین دهانشویه برای ایمپلنت ببه این نکته اشاره می کند که دهانشویه ها همه چیزهای مشترکی دارند. همه آنها برای جلوگیری از ایجاد پلاک طراحی شده اند و معمولاً طعم نعناع با طعم قوی و بوی قوی دارند که طوری طراحی شده است که نفس شما بوی تازه ای بدهد. مانند خمیردندان، عنصر اصلی فلوراید است. از فرسایش اسیدی دندان ها، ناشی از واکنش قندها جلوگیری می کند. آنها همچنین می توانند هرگونه از دست دادن مینای دندان در اثر تحلیل لثه را ترمیم یا تقویت کنند.
علاوه بر این، برخی از دهانشویه ها حاوی عوامل ضد باکتری یا ضد عفونی کننده مانند کلرید ستیل پیریدینیوم (CPC) هستند که می تواند باقیمانده بین دندان ها را شل کند و نفس را تازه کند.

بهترین دهانشویه برای بیماری لثه:

دهان شویه آنتی سپتیک Listerine Total Care


دهانشویه لیسترین یک دهانشویه آنتی باکتریال حاوی فلوراید است که به جلوگیری از پوسیدگی و از بین بردن باکتری ها کمک می کند. فرمول بدون الکل نه تنها برای استفاده روزانه به اندازه کافی ملایم است، بلکه می تواند به کاهش پلاک و التهاب لثه نیز کمک کند. این دهانشویه شیرین، برای افرادی که دندان های حساس دارند بی خطر است و در کشتن باکتری ها موثر است. اما برخی افراد ممکن است طعم آن را خیلی تند ببینند.
مزایای دیگر عبارتند از:
به اندازه کافی ملایم برای استفاده روزانه
فلوراید برای جلوگیری از پوسیدگی
باکتری ها را از بین می برد و نفس را تازه می کند
می تواند از التهاب لثه جلوگیری کند، همچنین می تواند راهی طبیعی برای کاهش تجمع پلاک باشد.

دهان شویه بدون الکل Corsodyl


Corsodyl احتمالاً شناخته شده ترین دهانشویه ضد عفونی کننده در دنیا است. به طور گسترده ای به عنوان یک درمان موثر برای بیماری لثه (ژنژیویت) تبلیغ می شود. این دهانشویه باکتری های پلاک را به سرعت از بین می برد و به دندان ها و لثه ها می چسبد تا از ایجاد پلاک جلوگیری کند - حتی پس از شستشوی دهان شویه. ممکن است باعث اختلال در چشایی می شود و دندان ها را لکه دار می کند و به همین دلیل افراد از استفاده از آن خودداری می کنند. علاوه بر این، ممکن است متوجه شوید که لثه‌هایتان در اثر این ماده مرطوب‌کننده تحریک می‌شوند (اگرچه این غیر معمول است).
مزایای دیگر عبارتند از:
این یک دهانشویه ضد باکتری موثر است که با التهاب لثه مقابله می کند و از تبدیل آن به شکل جدی تر بیماری لثه جلوگیری می کند.
قیمت پایین
بدون الکل
لثه های ملتهب را بهبود می بخشد و حساسیت دندان را در اکثر کاربران کاهش می دهد
قبل از ایجاد بیماری لثه از دهانشویه پریودنتال استفاده کنید. بهترین نوع درمان، درمان پیشگیرانه و پیشگیرانه است.
هنگام انتخاب دهانشویه برای بیماری لثه چه نکاتی را باید در نظر گرفت
بهترین دهانشویه برای ایمپلنت و بیماری پریودنتال باید دارای ویژگی های زیر باشند:
مواد طبیعی - دهانشویه‌های طبیعی روی بافت لثه ملایم‌تر هستند و کمتر باعث تحریک آن می‌شوند. به دنبال روغن های حاوی روغن های ضروری مانند نعناع، میخک یا اکالیپتوس باشید.
خواص ضد التهابی – بهترین راه برای کاهش درد بیماری لثه استفاده از دهان شویه هایی با مواد تسکین دهنده مانند بابونه یا چای سبز است.
خواص ضد باکتریایی – دهانشویه های ضد باکتری می توانند به از بین بردن باکتری های عامل بیماری لثه کمک کنند. به دنبال دهانشویه ای باشید که حاوی پراکسید هیدروژن یا روغن درخت چای باشد.
ترکیبات اسانس - روغن های تهیه شده از گیاهان معطر، عوامل قوی برای مبارزه با بیماری لثه هستند. برخی از بهترین روغن ها برای استفاده در برابر بیماری های لثه عبارتند از: نعناع، اکالیپتوس و روغن میخک. دهانشویه از دندان ها و لثه ها محافظت می کند، التهاب را کاهش می دهد و باکتری ها را از بین می برد.

دهان شویه بدون الکل

دهان شویه بدون الکل یا دارای الکل؟


در زمان انتخاب بهترین دهانشویه برای ایمپلنت ممکن است این سوال پیش بیاید که دهانشویه دارای الکل باشد یا فاقد الکل در ادامه باید به این نکته اشاره کنیم که الکل را می توان در بسیاری از انواع دهانشویه ها به مقدار کم یافت. به عنوان یک حامل برای مواد فعال آن استفاده می شود.

دهانشویه الکلی


الکل باعث افزایش اتانول در نفس شما می شود، اما این اتانول در حدود ده دقیقه از بین می رود. با این حال، الکل دهان شما را خشک می کند و باعث می شود که ترکیبات گوگردی قوی که در ایجاد بوی بد دهان نقش دارند را آزاد کند. چند مطالعه نشان داده‌اند که دهانشویه‌های مبتنی بر الکل ممکن است در ایجاد سرطان‌های دهان نقش داشته باشند، بنابراین اگر نسبت به الکل بیزار هستید یا نگران سلامت دهان هستید، ممکن است دهانشویه‌های غیر الکلی را ترجیح دهید.

دهانشویه بدون الکل


انواع مختلف دهانشویه های بدون الکل می توانند از بیماری های دندانی جلوگیری کرده و نفس شما را خوشبو کنند، اما دهانشویه هرگز نباید جایگزین مسواک زدن و نخ دندان کشیدن شود. برخلاف تصور رایج، دهانشویه ها باید مکمل یک روال منظم مراقبت از دندان باشند، نه جایگزین آن. متخصص دندانپزشکی شما می تواند دهانشویه هایی را توصیه کند که مناسب ترین آنها برای بهبود سلامت دهان و دندان شما هستند.
با این حال، در مورد بیماری لثه، دهانشویه بدون الکل را انتخاب کنید زیرا اثرات الکل می تواند خشک کننده و تحریک کننده باشد و بیماری لثه را بدتر کند. الکل روغن های طبیعی دهان شما را از بین می برد و باعث خشکی و تحریک می شود.
بهترین دهانشویه برای عقب‌رفتگی لثه‌ها تنها زمانی کار می‌کند که با درمان حرفه‌ای دندان‌پزشک ها ترکیب شود، بنابراین همین پس از ایمپلنت در صورت ابتلا به مشکل در ناحیه لثه ها لازم است هر چه سریعتر با دندانپزشک خود قرار ملاقات بگذارید!

سخن پایانی


در این مطلب سعی شد به صورت اجمالی به ویژگی های بهترین دهانشویه برای ایمپلنت پرداخته شود. افراد پس از انجام ایمپلنت معمولا موظف به استفاده از دهانشویه ها می باشند. نکته ی مهمی که در دندانپزشکی دکتر بالوی پور مورد توجه قرار می گیرد، این است که پس از کاشت ایمپلنت با توجه به شرایط بیمار دهانشویه مناسب برای آن ها تجویز خواهد شد.